Deel van de Ekologische Alternatieven reeks:
- Normaal Sporten
- Kiemen; Groenteteelt in de Keukenkast
- Spuiten Maakt Ons Giftig
- Jam Maken Zonder Suiker
- Brood uit Eigen Oven
- Doe het Thuis; Geld én Milieu Sparen
- De Nieuwe Hollandse Keuken; Verfijnde Recepten
- Gewoon Schoon; Wassen zonder Fratsen
- Natuurlijke Kosmetika Zelf Maken
- KeukenKruiden; Telen zonder Problemen
- Haute Couture van Gebruikte Kleding
- Maak Wat van Snoeihout
- Lekker Bakken zonder Suiker
- Schik in Schapen
- Toetjes zonder Suiker
- Sap Maak Je Natuurlijk Zelf
- Anders Eten voor Diabeten
- Een Konijn op Eigen Terrein
- Granen op Tafel
- Leef Gerust Milieubewust
- Zuivel
- Bijen
- De Groene Keuken
- Hete Bliksem! Vleesloze Recepten
- Hartige Taarten
- De NatuurRijke Tuin
- Zelfgemaakte Compost
- Brood uit Eigen Oven
- Granen
- Zelf Kippen Houden
- Kompost
- Kamerkost; Ik kook zelf wel!
- Eetbare Paddestoelen; Plukken, Kweken, Klaarmaken
- Inmaken & Bewaren van Groente en Fruit
- Babyvoeding van Borst tot Boterham
- Groente uit ’t Wild Plukken, Zelf Kweken en Toebereiden
- Vooruit met de Geit
- Eetbare Wilde Vruchten, Zaden en Noten
- Wijn uit eigen tuin
- Brouw Bier voor Je Plezier
Uitgaven:Paperback
Koken? Jij? Voor jezelf? Op je kamer?
Ja, natuurlijk!
Nou, ik maak wel een blikje open.
Niks hoor, al dat industriële voer is niks voor mij, goed eten, verse spullen.
Daar heb ik nou geen tijd voor.
Iedere dag even plannen, da's alles. In twintig tot dertig minuten staat mijn prakkie op tafel, alles vers.
En dan ook nog zonder vlees, pas jij maar op.
Ik heb nergens last van, goed en gevarieerd, de Schijf van Vier, ekologische uitgangspunten.
Ekologische uitgangspunten?
Ja, goed voor je lijf en goed voor 't milieu.