Wie zijn we
Wat doen we
Aanbod
Nieuws

Ecotuindagen van Velt: Kom binnen, beleef en geniet

De tuinen van De Kleine Aarde open 5 en 6 juni 2021

Op zaterdag 5 en zondag 6 juni 2021 organiseert Velt (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren) de Ecotuindagen. In België en Nederland kunnen belangstellenden tal van ecologische tuinen bezoeken en staan de tuinmensen klaar met praktische tuin-tips, leuke ideeën en kennis over de tuinen. Ook diverse tuinen op De Kleine Aarde doen mee aan deze Ecotuindagen.

De tuinen die op 5 en 6 juni 2021 op De Kleine Aarde tussen 10.00 en 16.00 uur bezocht kunnen worden zijn: de insectentuin met bijenhal, het voedselbos, de Voedseltuin, het kippenbos en de kruidentheetuin met levend gazon. Het terras van de kruidentheetuin is open voor een kopje thee met eigen kruiden. In het winkeltje bij de kruidentheetuin zijn honing en zelf gekweekte inheemse planten - aantrekkelijk voor insecten - te koop.

Vooraf aanmelden

Een tuinbezoek is gratis, maar gezien de coronamaatregelen is het nodig om vooraf te reserveren via www.velt.nu/ecotuindagen. Er zijn tijdsblokken van 1,5 uur tussen 10.00 u – 16.00 uur.

De Kleine Aarde is te vinden aan het Klaverblad 13 in Boxtel. Bezoekers worden verzocht met de fiets of te voet te komen, aangezien de parkeerplaats klein is.

Meer informatie

De Kleine Aarde: www.dekleineaarde.nl/wat-doen-we

Velt: www.velt.nu/ecologisch-leven-je-tuin