Wie zijn we
Wat doen we
Aanbod
Nieuws

Erbij dagbesteding kan aan de slag op De Kleine Aarde

Erbij Dagbesteding uit Boxtel gaat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onderbrengen bij De Kleine Aarde met groenbeheer. Daartoe is een overeenkomst gesloten met Kleine Aarde Netwerk. Er is plek voor zeker vijf cliënten die als dagbesteding in het groenbeheer komen werken in en om het voedselbos van De Kleine Aarde in Boxtel.

Erbij Dagbesteding uit Boxtel, die ook mensen heeft werken bij Wasserij Boumans, gaat de nieuwe werkkrachten leveren. Patricia van Rooij van KAN en Rik Spooren van Erbij Dagbesteding ondertekenden afgelopen maand in het voedselbos een intentieverklaring voor de samenwerking.

,,Wij doen het onderhoud en natuurbehoud van het voedselbos, de oude schapenwei, het dierenhuisje en de vijver. Er is achterstallig onderhoud en de biodiversiteit van dit stuk Kleine Aarde moet op een hoger plan komen. Wij leveren de expertise en de materialen", vertelde Van Rooij. Spooren vindt de locatie van De Kleine Aarde prima. ,,Groenbeheer, dierenverzorging en kluswerk. Daar gaan we cliënten bij zoeken die dat graag willen en kunnen."

Bron: Brabants Dagblad 27-08-2018