Wie zijn we
Wat doen we
Aanbod
Nieuws

Investeer ook in een veilige tussenruimte voor vernieuwend boeren

Een crowdfunding moet de aankoop en renovatie van de gebouwen op De Kleine Aarde in Boxtel mogelijk maken. Daarmee moet het aloude duurzaamheidscentrum weer een bron van kennis en inspiratie worden voor een regeneratief voedselsysteem. Investeren kan tot en met 1 juli.

De initiatiefnemers zien dat er juist nu veel behoefte is aan praktische kennis voor iedereen die wil bijdragen aan een voedselsysteem dat zorgt voor de aarde. Het maakt daarbij niet uit of je boer, tuinder of wetenschapper bent, kunstenaar, financier of ‘gewoon’ in je eigen keuken staat te koken. Iedereen is vanaf 2023 weer welkom op De Kleine Aarde.

Coöperatie De Kleine Aarde gaat onder meer boerenprogramma’s ontwikkelen en ondersteunt hen zo in het opzetten van een regionaal lerend boerennetwerk. Behalve met boeren en andere ondernemers, wordt ook intensief samengewerkt met professionals en andere burgers.

Investeer ook in De Kleine Aarde

Voor de aankoop en renovatie van de gebouwen op De Kleine Aarde is nog € 1,8 miljoen nodig. Als investeerder ben je lid van de coöperatie en kun je rekenen op een rendement op de investering van 5%. Ook ben je welkom om actief mee te doen en denken aan de ontwikkeling van De Kleine Aarde. Verder kun je rekenen op toegang tot inspirerende evenementen en tal van leuke extra’s.

Maak kennis met De Kleine Aarde

Op donderdag 9 juni is er om 20:30 uur een digitale sessie waar ingegaan wordt op alle vragen die er leven. De Kleine Aarde in het echt bewonderen kan ook. De initiatiefnemers verwelkomen je graag in de namiddag van 15 juni. Aanmelden per mail via info@deplaatsen.com.

Direct investeren kan via www.opc.to/KleineAarde