Wie zijn we
Wat doen we
Aanbod
Nieuws

Uitnodiging Open dag op De Kleine Aarde Boxtel

Er gebeurt veel op het terrein van De Kleine Aarde. Heel veel. Om dat te laten zien organiseert De Kleine Aarde op zondag 30 juni a.s. tussen 11.00 en 15.00 uur een open dag.

Op De Kleine Aarde wordt op allerlei vlakken richting een circulaire economie gepionierd en in de praktijk gebracht. Pionieren wordt pas echt leuk als anderen geïnspireerd raken, en dat doen de ondernemers dan ook graag samen met de bezoekers van het park. Dat pionieren gebeurt overigens niet alleen, dat wordt samen gedaan! Op De Kleine Aarde werken de pioniers dagelijks met studenten, overheden en bedrijfsleven samen.

Enkele voorbeelden van samenwerkingen op De Kleine Aarde zijn het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde toepassingen voor het plastic afval, het ontwikkelen van een betere manier van voedsel verbouwen in het voedselbos en het inzetten van de kracht van de natuur voor de sociale ontwikkeling van de mensen die er werken. Ook zijn de imkers bijvoorbeeld bezig om met het gebruik van satelliet data de verdwijnende insectenpopulatie positief te beïnvloeden.

Kortom de circulaire economie is een totale nieuwe economie en samenleving die vanuit diverse invalshoeken wordt benaderd. De pioniers van De Kleine Aarde delen hun bevindingen graag met hun bezoekers.

>> Speciaal voor kinderen is er een pionierstocht om De Kleine Aarde te ontdekken! (met uiteraard altijd prijs)

Dus wil jij altijd al weten wat er op De Kleine Aarde allemaal gebeurt? Kom de 30e juni kijken!

Kijk voor meer informatie op www.dekleineaarde.nl