Wie zijn we
Wat doen we
Aanbod
Nieuws

Zomerborrel met barbecue De Kleine Aarde druk bezocht


Op donderdag 28 juni jl. organiseerden het bestuur en de horeca-ondernemers van De Kleine Aarde een zomerborrel met barbecue. Alle naaste buren van De Kleine Aarde waren uitgenodigd. Daarnaast waren ook het stichtingsbestuur, 't Collectief, het gemeentebestuur en de gebruikers van het terrein vertegenwoordigd.


Alle aanwezigen werden aan de poort ontvangen met een glaasje Prosecco als welkomstdrankje. Na een welkomstwoordje van kwartiermaker René van der Aa kon rond 18.00 uur de barbecue aan en had iedereen de gelegenheid zijn eigen stukje vlees, vis of vega grillen. De barbecue stond in het teken van "heerlijk en eerlijk". Het vlees, de groenten en salades kwamen van biologische boeren in de omgeving en van de herenboeren in Boxtel. Op de bakplaat kon een duurzaam visje worden bereid.

De weergoden waren ons zeer gunstig gezind. In een zonovergoten omgeving, met temperaturen tot 25 graden, had iedereen het op het terras en in de speciaal geplaatste overkapping goed naar zijn zin.


Velen maakten even van de gelegenheid gebruik het terrein te bekijken of een kijkje in het zojuist gerenoveerde bezoekerscentrum te nemen. De vloerbedekking was net die dag gelegd.