Wie zijn we
Wat doen we
Aanbod
Nieuws

Veel gestelde vragenIk ben een ondernemer en ik wil graag pionieren op De Kleine Aarde
Wij horen je idee graag. Stuur een e-mail naar info@dekleineaarde.nl ter attentie van Pim Ketelaars.
Wanneer is De Kleine Aarde geopend?
Het terrein van De Kleine Aarde is geopend tussen zonsopgang en zonsondergang. Wil je een van de pioniers spreken, neem dan contact met hen op zodat je er zeker van bent dat er iemand aanwezig is. Ga voor de contactgegevens naar webpagina "wat doen we".
Wat is er te doen op De Kleine Aarde?
Kijk onder het hoofdstuk "aanbod"
Kan ik met mijn schoolklas De Kleine Aarde komen bezoeken?
Dat is mogelijk. Bekijk het hoofdstuk "aanbod" of stuur een email naar info@dekleineaarde.nl
Kan ik gaan wonen in het nieuwe woongebouw van De Kleine Aarde?
De appartementen die worden gebouwd op De Kleine Aarde zijn sociale huurwoningen van woonstichting JOOST. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je ingeschreven staan als woningzoekende bij WoonService Regionaal. Sta je nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel via de website van Woonservice Regionaal. Op dit moment worden deze appartementen nog niet geadverteerd omdat het nieuwbouwproject nog in de ontwikkelfase zit. Zodra de appartementen klaar zijn voor de verhuur, wordt dit via de website van woonstichting JOOST en via hun social media kanalen bekend gemaakt.
Kan ik de gegomde etiketten van De Kleine Aarde nog bestellen?
Helaas, deze verkopen we niet meer. Via Google kom je bij meerdere aanbieders van gegomde etikketten. Zoals bijvoorbeeld https://www.loopvis.nl/gegomde-etiketten/ Mocht je zelf een betere tip hebben dan horen we hem graag. Deze vraag wordt ons vaak gesteld en het zou fijn zijn er meer mensen mee te kunnen helpen. Binnengekomen tip: Onderstaande link verwijst tevens naar (gegomde) hergebruiketiketten ! Men verwijst naar Engeland, waar nog gerecycled papier gebruikt wordt, maar ze verzenden niet buiten the UK. Je kunt onder op de pagina kiezen voor een print voorbeeld, dat is dan op "gewoon" papier. http://www.omslag.nl/hergebruiketiketten/
Hoe kan ik een vergader/trainingsruimte huren?
Neem contact op met Ruud- en of Marlies. Zie hun gegevens bij de contactpagina.