Wie zijn we
Wat doen we
Aanbod
Nieuws

Ruimte huren voor bijeenkomsten en overnachtingen


De Kleine Aarde is een natuurrijk park met een aantal ecologische eetbare (bos)tuinen en bijzondere gebouwen die elk hun eigen verhaal hebben. Het is een groene plek van ruim 2 hectaren midden in een woonwijk, om heerlijk te ontspannen en inspiratie op te doen.

Organisaties of initiatieven die zich in brede zin verbonden weten met de historie of duurzame visie van De Kleine Aarde, zijn van harte welkom om zalen en slaapplaatsen te huren. Een rondleiding, koffie, thee, biologische lunch en borrel behoren ook tot de mogelijkheden.


De Verblijfplaats, het sfeervolle cradle to cradle gebouw, heeft enkele zalen voor kleinschalige bijeenkomsten zoals vergaderingen, presentaties en workshops, trainingen, teambuildings en bedrijfsborrels. Met of zonder overnachting. Tussendoor een frisse neus halen of even pauzeren in het groen? Vanuit het gebouw stap je zo het park in voor een heerlijke wandeling over de graspaden.

Ecocafé
Deze ruimte heeft wat weg van een knus restaurant met een informele sfeer. Met een bistro- of theateropstelling kunnen er minimaal 35 personen in. Beamer met scherm en flipover/whiteboard zijn aanwezig.

Zonnezaal
In deze ruime vergaderruimte met pantry en zakelijk meubilair is een carré- of vergaderopstelling tot 24 personen mogelijk. In theateropstelling passen er minimaal 35 mensen in. Er staat een groot TV-scherm voor de laptop (HDMI) en een flipover/whiteboard.

Slaapkamers
De Verblijfplaats heeft, verdeeld over 4 units, veertien1-persoons kamers en twee 2-persoonskamers. Elke kamer heeft een wastafel en elke unit een douch en aparte wc. In totaal 18 slaapplaatsen en uitbreiding naar 33 is mogelijk. Bij boekingen geldt een minimum van 1 unit per nacht.

Eten en drinken
Ontbijt, lunches, borrelplanken en koffie/thee met koek zijn biologisch en vegetarisch. Desgewenst ook veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, met vlees of volgens andere opgegeven wensen.

Prijzen
Bij de prijs inbegrepen zijn: kannen koffie, thee en water, wifi, parkeren en natuurlijk toilet en energie. De prijzen van overnachting zijn inclusief beddengoed, schoonmaak en energie.

Arrangementen voor bijeenkomsten en overnachtingen
De arrangementen zijn inclusief kannen koffie, thee en water.

De zaalhuur gaat per dag of per dagdeel. De tijden zijn tussen 09.00 en 13.00 uur, tussen 13.00 uur en 17.00 uur met uitloop naar 18.00 uur. Of tussen 18:00 en 22.00 uur. Kom je een dag, dan is dat tussen 09.00 en 17.00 uur met uitloop naar 18.00 uur. Andere tijden wellicht mogelijk in overleg.

De onderstaande prijzen zijn per persoon en exclusief BTW. De prijzen inclusief 9% BTW op arrangementen en 21% op kale zaalhuur wordt op de factuur gespecificeerd.

Ben je een non-profit organisatie of kom je met een grote groep of heb je andere wensen dan onderstaande arrangementen? Stuur dan een e-mail naar reservering@dekleineaarde.nl voor een offerte op maat.

 1. ZAAL & KOFFIE
  Bij aankomst staan de kannen koffie, thee en water klaar in de zaal. Tussendoor vullen we dit aan.

  De prijs van dit basisarrangement is € 22,50 p.p. excl. BTW.
  Per groep per dagdeel geldt een minimum bedrag van € 180,- en per dag een minimum van € 250,-

 2. ZAAL & LUNCH
  Rond lunchtijd serveren we een kop soep met een luxe broodje.

  De prijs is € 35,- p.p. excl. BTW.
  Per groep per dagdeel geldt een minimum bedrag van € 270,- en per dag een minimum van € 340,-

 3. ZAAL & BUFFETLUNCH
  Rond lunchtijd genieten jullie van een lunchbuffet, van producten zo veel mogelijk uit de regio en soms ook uit de tuinen van De Kleine Aarde.
  De prijs is € 40,- p.p. excl. BTW.
  Per groep per dagdeel geldt een minimum bedrag van € 270,- en per dag een minimum van € 340,-

 4. ZAAL & AVONDETEN
  Verleng je middagbijeenkomst of start je avondoverleg met een menu van het seizoen: een herfst couscoussalade met soep en brood.
  De prijs is € 40,- p.p. excl. BTW.
  Per groep per dagdeel geldt een minimum bedrag van € 270,- en per dag een minimum van € 340,-

 5. ZAAL & BORREL
  Aan het einde van de middag genieten jullie van een flesje koud vruchtensap of bier of een glas wijn. Met nootjes of borrelplanken. Dit arrangement kan ook samen met lunch of diner.
  De prijs op aanvraag. Mail naar reservering@dekleineaarde.nl

 6. BED & ONTBIJT
  De arrangementen voor zaalhuur zijn te combineren met overnachten op De Kleine Aarde.
  Er geldt een minimum van 1 unit per nacht van wat we in rekening brengen. Prijzen zijn op aanvraag. Mail naar reservering@dekleineaarde.nl

De Verblijfplaats
voor je bijeenkomsten en overnachtingen.